VEGAN BURGER BROTHERS

VEGAN BURGER BROTHERS Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4 stars out of 625 reviews
13 May 2021 at 22:19 Heel jammer dat ze de het recept hebben veranderd, was echt veel lekkerder voorheen
2 May 2021 at 21:15 Did not receive the food I ordered. Just 2 juices instead of the 2 vegaburger menus. No one to talk to on the phone, no one from their side willing to help the situation. Lost over 30€ on this. Had to order pizzas instead.
1 May 2021 at 9:00 De bezorgtijd wisselde steeds heen en terug. Het eten was aan de lauwe kant en ik vond de prijs kwaliteit niet in verhouding. Niet telefonisch bereikbaar icm de drukte.
26 Apr 2021 at 11:51 Mijn bestelling was verwisseld met een andere bestelling Ik belde hierover naar Vegan Brothers en kreeg iemand a/d phone die alleen Engels sprak met zo’n zwaar accent dat het onverstaanbaar was; hopeloos, heb bezorgde burger maar opgegeten .....
17 Apr 2021 at 23:49 Altijd super! Heerlijk eten, goede prijs en snelle bezorging. Helemaal top!
12 Apr 2021 at 0:45 They have changed the burgers and are not tasty anymore. Loaded fries still on point but not the quality of the patty.
30 Mar 2021 at 21:19 Loaded fries, simpelweg perfect gerecht. Wat een goede tent om van te bestellen:)
23 Mar 2021 at 14:06 Goed eten, snelle bezorging. Ik kom nog vaak terug. Zou wel fijn zijn als het minimale bestel bedrag meer in lijn is met de prijs van de producten.
17 Mar 2021 at 21:57 Super snel en heeel lekker. Net als de vorige keer. Verse patat, en een heerlijke malse burger plus perfect gesmolten “kaas” Echt top!
15 Mar 2021 at 19:06 I ordered Loaded Fries, but instead of vegan döner, I got fries with a cut-up chickenburger on top. Very disappointing. Will not be ordering here again.
3 Mar 2021 at 20:18 De burgers zijn sinds kort veranderd en (veel) minder lekker.