VEGAN BURGER BROTHERS

VEGAN BURGER BROTHERS Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4 stars out of 637 reviews
16 Sep 2021 at 23:38 Not worth the Money but at least the delivery was Good!
3 Sep 2021 at 0:08 In eerste instantie werd de bestelling als niet gelukt getoond in Ideal. Hierdoor abusievelijk 2 keer besteld. Het lukte eerst telefonisch en via contactformulier niet om dit te corrigeren maar uiteindelijk door bezorgster en Thuisbezorgd goed opgelost!
28 Aug 2021 at 8:43 Everything was great!
9 Aug 2021 at 23:37 Took way too long for a couple of burgers (not the delivery but the restaurant took over an hour). When the food arrived it was cold and the fries were a bit stale. Will never order from this restaurant again.
17 Jul 2021 at 21:22 Lekkere burger! Wel vrij prijzig voor wat je krijgt
16 Jul 2021 at 7:48 Ik had aangegeven dat ik m'n burger zonder tomaat wilde omdat ik daar allergisch voor ben. Echter kreeg ik wel tomaat op mijn burger.
12 Jul 2021 at 0:07 Heerlijke burgers, lekkere, verse patat (die nog echt heet was), en aardige bezorger!
10 Jul 2021 at 19:07 Super lekker, duurde iets langer dan beloofd was
7 Jul 2021 at 23:42 Yeah. Hit the spot.
13 May 2021 at 22:19 Heel jammer dat ze de het recept hebben veranderd, was echt veel lekkerder voorheen
2 May 2021 at 21:15 Did not receive the food I ordered. Just 2 juices instead of the 2 vegaburger menus. No one to talk to on the phone, no one from their side willing to help the situation. Lost over 30€ on this. Had to order pizzas instead.
1 May 2021 at 9:00 De bezorgtijd wisselde steeds heen en terug. Het eten was aan de lauwe kant en ik vond de prijs kwaliteit niet in verhouding. Niet telefonisch bereikbaar icm de drukte.