VEGAN BURGER BROTHERS

VEGAN BURGER BROTHERS lekker en snel !

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 489 reviews
3 Aug 2020 at 17:20 The food arrived at almost precisely the time I ordered for. The burger was excellent, as usual, and the wedges and milkshake were also tasty.
1 Aug 2020 at 21:44 Lekkere loaded fries.
1 Aug 2020 at 12:33 Het blijft een beetje slikken: 17 euro voor een burgertje met een doorsnede van 10 cm + een biertje. Maar goed: wel lekker, en vegan...
29 Jul 2020 at 19:01 De "loaded fries"was erg lekker. Ook nog een aardig kaartje en ... Dank! Goede bezorger!
29 Jul 2020 at 10:22 Weer zo lekker als altijd. Vrolijk aan de telefoon ' Dit is je boy Leroy' en oplossingsgericht. Vorige x hadden we bij ons menu geen patat gehad en nu extra patat plus een extra cola erbij.
26 Jul 2020 at 22:03 Lekkere bak Loaded Fries. Prettige bezorger.
25 Jul 2020 at 22:22 Vers en heerlijk
24 Jul 2020 at 21:01 Lekkere "loaded fries". Goede en vriendelijke bezorger. De knop "volg bestelling" werkt niet. Zo weet je niet wanneer je bestelling er aan komt.
18 Jul 2020 at 20:01 Food was cold
17 Jul 2020 at 19:57 Fries over cooked and drinks missing
12 Jul 2020 at 22:36 Duurde lang leek het
8 Jul 2020 at 20:36 100 minuten moeten wachten, meerdere gebeld zonder dat er opgenomen werd... Eten was lekker.